Πως ανακοίνωσαν στη Βουλή τη δίωξη των βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία

Ο Χουντής ξεφτίλισε την Κομισιόν: Ξεπλένετε το μαύρο χρήμα της Siemens!

Ενδεικτικό του διαλόγου που ακολούθησε μεταξύ του κ. Νίκου Χουντή και του Επιτρόπου για την καταπολέμηση της απάτης κ. Σεμέτα ήταν τα εξής σημεία:

Νίκος Χούντης:

«Είναι σκάνδαλο να κλείνετε τα ναυπηγεία στην Ελλάδα επειδή διαπιστώθηκαν κρατικές ενισχύσεις, και την ίδια στιγμή να κλείνετε τα μάτια στο παγκόσμιο σκάνδαλο της Siemens. Ξεπλένετε το μαύρο χρήμα της Siemens. Έχετε πολιτική ευθύνη!»

Semeta: 

«Εάν παρέμβω στην περίπτωση της Siemens θα παραβιάσω την ανεξαρτησία της OLAF!!!»

«Πλήρης ήταν η αμηχανία του Ευρωπαίου Επιτρόπου για την καταπολέμηση της απάτης όταν ρωτήθηκε από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Χουντή, για το σκάνδαλο της Siemens και τις «αστείες ποινές», που προσβάλλουν το αίσθημα δικαίου, που δήθεν επιβλήθηκαν στην εν λόγω εταιρεία από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό προκύπτει από σημερινή απάντηση του Επιτρόπου Semeta σε προφορική ερώτηση του Νίκου Χουντή, στην Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Χουντής στην ερώτησή του έθετε το θέμα του σκανδάλου της Siemens και συγκεκριμένα της έρευνας που διεξήγαγαν η OLAF (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Καταπολέμηση της Απάτης) και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), σχετικά με σκάνδαλα της εταιρείας για έργα που χρηματοδοτήθηκαν από την ΕΤΕπ, η οποία κατέληξε σε έναν «αστείο και προσβλητικό» διακανονισμό που προβλέπει «18μηνη αποχή της Siemens από τα έργα της ΕΤΕπ και ένα ποσό 13.5 εκατ ευρώ που θα δοθούν σε Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις».

Στη συνέχεια της ερώτησής του ο Νίκος Χουντής κατηγόρησε την OLAF ότι με τη στάση της και την αδιαφορία της «ξεπλένει μαύρο χρήμα» και λειτουργεί ως «κλεπταποδόχος», καταλήγοντας στα εξής ερωτήματα:

«Κατόπιν τούτου κ. Σεμέτα θέλω να σας ρωτήσω, θα δώσετε συγκεκριμένα στοιχεία από την έρευνα της OLAF; Για ποια έργα αναφερόσαστε; Τι παραβιάσεις ήταν αυτές που έκανε η Siemens; Και ακόμα, γιατί μιλάμε για έργα που έχουν να κάνουν με κοινοτική χρηματοδότηση από τον προϋπολογισμό, εσείς σαν Κομισιόν γιατί δεν τα ζητάτε πίσω τα χρήματα από την εταιρεία;»

Στη δευτερολογία του ο Νίκος Χουντής σημείωσε την πολιτική ευθύνη που έχει, τόσο η Κομισιόν, όσο και ο αρμόδιος Επίτροπος, για τη διεξαγωγή των ερευνών για το σκάνδαλο της Siemens και ανέφερε ότι ενώ «έχουν κλείσει τα ναυπηγεία γιατί διαπιστώθηκαν παράνομες, έτσι λέγεται, κρατικές ενισχύσεις με συνέπεια την άνοδο της ανεργίας» οι πολίτες δεν βλέπουν να δίνεται απάντηση σε μια σειρά από μεγάλα σκάνδαλα, και μάλιστα παγκόσμιων διαστάσεων, όπως αυτό της Siemens.

Στην αρχική του απάντηση, όπως και στη δευτερολογία του, ο Ευρωπαίος Επίτροπος απαντούσε μονότονα, παριστάνοντας τον Πόντιο Πιλάτο, ότι

«Είναι αρμοδιότητα αποκλειστική της OLAF η ανάληψη δράσης κι επίσης και της εποπτικής επιτροπής της OLAF η οποία προΐσταται αυτού του ερευνητικού έργου».

Ολυμπιάδα, Τρίτη, 7 Μαΐου 2013 (Ο Χουντής ξεφτίλισε την Κομισιόν: Ξεπλένετε το μαύρο χρήμα της Siemens!) 

Ο Γ. Παπανδρέου χρέωσε την Ελλάδα 13.6 δισ. ευρώ

Μπορεί η Δικαιοσύνη να είναι έτοιμη να επέμβει για το σκάνδαλο με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ και στο Υπουργείο Εξωτερικών να ξεσκονίζουν τις επιχορηγήσεις σε δεκάδες ΜΚΟ, ωστόσο ο Γιώργος Παπανδρέου δε λέει να σταματήσει να απασχολεί την επικαιρότητα με τα έργα και τις ημέρες του.

Μέσα στις επόμενες 45 ημέρες λοιπόν, σύμφωνα με δημοσίευμα
εφημερίδας, το ελληνικό Δημόσιο καλείται να πάει συνολικά 8 φορές στο
ταμείο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας
προκειμένου να καταβάλει το αστρονομικό ποσό των 13.6 δισ. ευρώ, το οποίο αφορά τριετή ομόλογα που μοίραζε ο Παπανδρέου το 2010 και που σήμερα βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ΕΚΤ.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν βέβαια είναι πολλά και θα πρέπει οι
επιτελείς του Υπουργείου Οικονομικών εκείνης της περιόδου να εξηγήσουν
το σχεδιασμό τους, όπως άλλωστε θα πρέπει να κάνει και ο πρώην
πρωθυπουργός απαντώντας στο αν κάποιοι από τους συνεργάτες του βγήκαν κερδισμένοι από αυτή τη διαδικασία.

Η οικονομική συγκυρία πάντως, δεν επιτρέπει στη χώρα μας την
αποπληρωμή τέτοιου ποσού και αναμένεται να δούμε ποια φόρμουλα θα
εφευρεθεί προκειμένου να μην έχουμε δυσάρεστες συνέπειες για την Ελλάδα.

Το πρωτοφανές φιάσκο με την Χόχτιφ και η συνέργεια σε απάτη συγκεκριμένων πολιτικών.

Η ερώτηση είναι πολύ συγκεκριμένη και αφορά ΚΑΙ το ΤΑΙΠΕΔ. 

 • Έχουν ενημερωθεί οι Καναδοί για τις υποχρεώσεις που άφησε πίσω της η Χόχτιφ; 
 • Έχουν ενημερωθεί για τις εργοδοτικές εισφορές που χρωστά; 
 • Έχουν ενημερωθεί ότι παρά την απόφαση του Ευρωπαϊκού δικαστηρίου, δεν έχουν καμμία ασυλία από την καταβολή ΦΠΑ;

Οι εδώ ντόπιοι κρετίνοι, έχουν συνειδητοποιήσει ότι τα γερμανικά λαμόγια περίμεναν την απόφαση του δικαστηρίου που τους “δικαιώνει” για την μη απαλλαγή ΦΠΑ ώστε να προχωρήσουν στην συναλλαγή;

Αλήθεια, ο Σημίτης και το ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε το “μακέτο” γιατί είναι ακόμα έξω; Πως είναι δυνατόν να υπογράφουν σύμβαση όπου για πραγμάτευση εταιρείας σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ έδαφος, θα είναι αρμόδιο ξένο δικαστήριο;

Και τέλος… πως θα τολμήσετε να κλείσετε φυλακή για πενιχρά χρέη ΦΠΑ κάποιον μεροκαματιάρη ρε αλήτες;
Ολυμπιάδα, Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013 (Το πρωτοφανές φιάσκο με την Χόχτιφ και η συνέργεια σε απάτη συγκεκριμένων πολιτικών.) 

Τούρκοι σφάζουν τραυματίες και πωλούν τα όργανά τους!

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας του Λιβάνου, μία βιομηχανία φρίκης έχει αναπτυχθεί στην Τουρκία, με τη συμμετοχή μάλιστα των επίσημων αρχών. Θύματα φέρονται να είναι Σύροι πρόσφυγες
που έχουν βρει καταφύγιο στην Τουρκία, ειδικά όσοι αντιμετωπίζουν
πρόβλημα υγείας ή τραυματισμού.

Η φρικιαστική αποκάλυψη από το δράμα
ενός Σύρου τραυματία ο οποίος μεταφέρθηκε συνοδεία της τουρκικής
αστυνομίας αλλά και των μυστικών υπηρεσιών, σε «νοσοκομείο» της
Αττάλειας, ενώ παρόμοιες αναφορές υπάρχουν για περιπτώσεις τραυματιών
που μεταφέρθηκαν πάλι με «επίσημη» συνοδεία στο νοσοκομείο του
Ισκεντερούν.

Οι τραυματισμένοι πρόσφυγες αφού αναισθητοποιήθηκαν υπέστησαν επέμβαση αφαίρεσης οργάνων και έπειτα δολοφονήθηκαν.
Κάποιοι από αυτούς θάφτηκαν σε τουρκικό έδαφος ενώ άλλοι μεταφέρθηκαν
κοντά στα σύνορα. Αυτοί οι άθλιοι «Μένγκελε» του θανάτου εμπορεύονται
κυρίως το συκώτι, τα νεφρά και την καρδιά των δολοφονημένων, τα οποία
διοχετεύονται απ’ ευθείας στην τούρκικη «αγορά». Πράγμα που καθιστά το
έγκλημα καθαρά «τουρκική υπόθεση». Οι τρομερές αυτές καταγγελίες
επιβεβαιώθηκαν και από Γάλλο γιατρό που μίλησε στη λιβανέζικη εφημερίδα.

Αξιοσημείωτη είναι και η αναφορά διεθνών
επιστημονικών ιστοσελίδων που επιβεβαιώνουν ότι εδώ και δύο χρόνια, από
την έναρξη του εμφυλίου δηλαδή, οι μεταμοσχεύσεις σε νοσοκομεία της Αττάλειας έχουν αυξηθεί με γεωμετρικό ρυθμό, πράγμα που επιβεβαιώνει τις καταγγελίες των εγκλημάτων.
Η υπόθεση ήλθε στην επιφάνεια μετά από
την επιμονή οικογένειας Σύρου πρόσφυγα να ταφεί στη γενέτειρα του, εντός
της Συρίας, πληρώνοντας μάλιστα ένα μεγάλο ποσό για να το καταφέρουν.
Όταν άνοιξαν το φέρετρο, αποκαλύφθηκε η φρικτή αλήθεια.
Να υπενθυμίσουμε ότι η Κάρλα Ντελ Πόντε
είχε αποκαλύψει παρόμοια υπόθεση στο Κόσσοβο με θύματα άμαχους Σέρβους,
καταγγελίες που κουκουλώθηκαν άρον – άρον ενώ η ίδια «απαλλάχθηκε» από
τα καθήκοντα της.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ” ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ, ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!

Στην ερώτηση: «ΩΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ – ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ;»

Ε ΝΑΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ…

Την ώρα που το Μπανγκλαντες θρηνεί τα θύματα – δούλους στην φάμπρικα του ισλαμοφα σίστα δολοφόνου που έγινε τάφος τουλάχιστον για 600 γυναικόπαιδα, τα μαντρόσκυλα των ιμπεριαλιστών έπιασαν δουλειά.

Ενώ συγγενείς και εργατικά σωματεία διαδήλωναν οργισμένα ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του ισλαμιστή ιδιοκτήτη – δουλέμπορου που συνελήφθη συμπτωματικά από τις Ινδικές δυνάμεις, η Hafezate, ναι, η οργάνωση – μπροστάρης στις κινητοποιήσεις της Μανωλάδας έβγαλε χιλιάδες φασίστες στους δρόμους για να ζητήσει …τιμωρία για τους “βλάσφημους του Ισλάμ”! Την επιβολή δηλαδή των φρικτών νόμων περί “βλασφημίας” που έχουν στοιχίσει την ζωή δεκάδων χιλιάδων δημοκρατών – ακτιβιστών και “απίστων” στον πλανήτη.

Αυτό βέβαια μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού η οργάνωση όπως και άλλες ισλαμιστικές οργανώσεις πρωτοστατούν στο δουλεμπόριο παρέχοντας εργατικό δυναμικό στις φάμπρικες – φασόν των πολυεθνικών, αλλά και στην παράνομη “μετανάστευση”.

Οι εκδηλώσεις έγιναν ως αντισυγκεντρώσεις στις κινητοποιήσεις αφού οι διαμαρτυρόμενοι εργάτες είναι θύματα της δραστηριότητας των ισλαμιστών και θεωρούνται …βλάσφημοι! Δουλεμπόριο εκτός των τειχών δηλαδή, που “νομιμοποιείται” αφού παρέχει πυρήνες δράσης του Ισλάμ στις χώρες των απίστων. Ειδικά η συγκεκριμένη οργάνωση άλλωστε δεν κρύβει την στόχευση της για την δημιουργία ενός παγκόσμιου ναζιστικού “χαλιφάτου του Ισλάμ” με εγκαθίδρυση της Σαρίας στις χώρες των απίστων και εξολόθρευση της δημοκρατίας στον πλανήτη.

Συνεχίζει να προκαλεί απορία πως επετράπη στους δουλέμπορους – σκυλιά των αφεντικών να διαδηλώσουν ανενόχλητοι σε Ελληνικό έδαφος και να παραμείνουν ασύλληπτοι. Μιλάμε για οργάνωση που εμπλέκεται σε δολοφονίες παιδιών, εξόντωση μπλόγκερς στο Μπανγκλαντές κλπ κλπ. Αναμένουμε κάποια επίσημη τοποθέτηση. Εκτός εάν “εξαιρούνται” από την αντιρατσιστική ευαισθησία των κυβερνώντων όποιος υμνεί τα έργα της ναζιστικής γερμανίας. Για να μην ενοχληθούν τα “μεγάλα αφεντικά”.

Several people were injured after hardline Islamic activists calling for the enactment of an anti-blasphemy law clashed with Bangladesh police. The Bangladeshi government has rejected the demand, saying the country is governed by secular liberal laws. Hefajat-e-Islam, a newly formed group, organised the protest. “The main aim of this protest is to press for the implementation of the 13-point demand by Hefajat-e-Islam as per the direction of the Quran,” said Hefejat activist Hossain Soliman Abdullah. The protesters also rallied against bloggers who support secularism, and demanded capital punishment for them.
Ολυμπιάδα, Κυριακή, 5 Μαΐου 2013 (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ” ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΩΛΑΔΑΣ, ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!) 

Οι αντάρτες, όχι ο Ασαντ, χρησιμοποίησε χημικά, σύμφωνα με αξιωματούχο του ΟΗΕ

Ενώ
ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν,  εκφράζει
ανησυχία για την κλιμάκωση του εμφυλίου πολέμου στη Συρία, η Κάρλα Ντελ
Πόντε, μέλος της επιτροπής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα δήλωσε
ότι οι ερευνητές
του Διεθνούς Οργανισμού συγκέντρωσαν μαρτυρίες από θύματα, που φέρονται
να είπαν ότι οι δυνάμεις των ανταρτών έχουν κάνει χρήση του
νευροτοξικού αερίου σαρίν και όχι η κυβέρνηση του Ασαντ.
 

Τόσο ο
Λευκός Οίκος όσο και το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ ανακοίνωσαν ότι το πιό πιθανό
είναι να βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις με χημικά ο Ασαντ, όχι οι
αντάρτες. (όπως ισχυρίζονταν και για το Ιράκ)

Η Ντελ Πόντε πρόσθεσε ότι δεν
έχουν παρουσιαστεί ακόμα στοιχεία στην ανεξάρτητη εξεταστική επιτροπή
του ΟΗΕ για τη Συρία, που να πιστοποιούν ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις
της χώρας έχουν κάνει χρήση χημικών όπλων, τα οποία είναι απαγορευμένα
με βάση το διεθνές δίκαιο.

Η
Ντελ Πόντε δήλωσε επίσης ότι “σύμφωνα με τις εκθέσεις των ερευνητών
μας, οι οποίοι έχουν μεταβεί στις γειτονικές χώρες και έχουν πάρει
συνεντεύξεις από θύματα, γιατρούς και προσωπικό των νοσοκομείων,
υπάρχουν ισχυρές υποψίες για κάτι τέτοιο, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμα
αδιάσειστες αποδείξεις ότι έγινε χρήση του αερίου σαρίν, βάσει των
ιατρικών εξετάσεων των θυμάτων».

“Η χρήση”, συνέχισε, “έγινε από την πλευρά της αντιπολίτευσης, των ανταρτών, όχι από την κυβέρνηση”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έρευνα
που αφορά στα εγκλήματα πολέμου και άλλες ανθρώπινες παραβιάσεις των
ανθρωπίνων δικαιωμάτων αποτελεί ξεχωριστή υπόθεση από αυτή της
διερεύνησης για πιθανή χρήση χημικών όπλων στη Συρία, η οποία είχε
ξεκινήσει με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι-μουν και
έκτοτε είχε παγώσει.

Ως γνωστόν η κυβέρνηση
του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ και οι αντάρτες αλληλοκατηγορούνται για
τις τρεις επιθέσεις με χημικά όπλα, οι οποίες είχαν πραγματοποιηθεί στο
Χαλέπι και σε περιοχή κοντά στη Δαμασκό τον Μάρτιο και μία ακόμα στη
Χομς τον περασμένο Δεκέμβριο.

Ο πρόεδρος
Μπαράκ Ομπάμα προειδοποιήσει πέρυσι και επανέλαβε σε τρεις περιπτώσεις
πρόσφατα ότι η χρήση ή η ανάπτυξη χημικών όπλων από την κυβέρνηση Άσαντ
θα ξεπεράσει την «κόκκινη γραμμή» που έθεσε ο Λευκός Οίκος για να
αναλάβει δράση στη Συρία, χωρίς τη χρησιμοποίηση χερσαίων δυνάμεων.

Πάντως, ο Γενικός
Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Μπαν Κι-μουν,  σχολιάζοντας τις
επιθέσειςεναντίον στόχων στη Συρία από την ισραηλινή αεροπορία
προειδοποίησε εναντίον της ήδη, όπως είπε, δύσκολης κατάστασης που
επικρατεί στη Συρία.

Τα Ηνωμένα Εθνη ανακοίνωσαν ότι ο κ. Μπαν κι Μουν κάλεσε όλες τις
πλευρές «να ενεργήσουν με αίσθηση της ευθύνης για την αποτροπή της
κλιμάκωσης των ήδη καταστροφικών και άκρως επικίνδυνων συγκρούσεων».

Ισραηλινοί
αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η επιδρομή του Σαββάτου, η δεύτερη μέσα σε 48
ώρες, δεν συνδέεται με τον εμφύλιο πόλεμο στη Συρία. Στόχος της
επίθεσης ήταν η αποτροπή της Χεζμπολάχ από το να αποκτήσει όπλα, τα
οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για επιθέσεις κατά του Τελ Αβίβ,
εάν το Ισραήλ εξακολουθούσε να απειλεί ότι θα χτυπήσει τις πυρηνικές
εγκαταστάσεις του Ιράν.

Η
κυβέρνηση του αλ-Άσαντ κατηγορεί το Ισραήλ ότι βοηθά συστηματικά
ισλαμιστές «τρομοκράτες» της Αλ Κάιντα, ενώ δήλωσε ότι οι επιθέσεις
αυτές «ανοίγουν τις πόρτες σε όλες τις πιθανότητες».

Από την πλευρά του, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής
Τζον Μακέιν δήλωσε χθες ότι οι αεροπορικές επιδρομές στη Συρία θα
αναγκάσουν την αμερικανική κυβέρνηση να παρέμβει, ωστόσο ο πρόεδρος
Μπαράκ Ομπάμα έχει ανακοινώσει ότι δεν θα αποστείλει χερσαίες δυνάμεις
στη χώρα.

Πηγές: Reuters, Chicago Tribune, ΑΠΕ

Πώς εκτόξευσε το χρέος του ΠΑΣΟΚ στα ύψη!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα
κυριακάτικων εφημερίδων, το χρέος από τα 12 εκατομμύρια ευρώ που
βρισκόταν επί εποχή Σημίτη… έφτασε στο αστρονομικό ποσό των 120
εκατομμυρίων ευρώ την οκταετία του Παπανδρέου!
Πρόκειται για χρήματα που προήλθαν από κρατικές επιχορηγήσεις, κρατικό δανεισμό και εισφορές μελών και φίλων!
Τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι εταιρίες

Μετά τον έλεγχο που έκαναν οι
εταιρίες Grand Thorton, Ernst and Young, KPMG, Deloitte Touche και PWC
Greece στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ σήκωσαν τα χέρια ψηλά, βλέποντας το
χάος…

Σύμφωνα με πληροφορίες, από το
2004 έως το 2011 τα ταξίδια του τότε προέδρου Γ. Παπανδρέου και των
συνεργατών του κόστισαν 53 εκατομμύρια ευρώ , ενώ για τις ανάγκες του
γραφείου του πρώην πρωθυπουργού δαπανήθηκαν 2, 2 εκατομμύρια ευρώ!
Γυμναστήριο, σάουνα και γενικότερη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου στοίχισαν στο ΠΑΣΟΚ μόλις 160.000 ευρώ!
Γεια σου Γιωργάκη μεγάλε! Ο ελληνικός λαός βρισκόταν αντιμέτωπος με τον εφιάλτη του μνημονίου και αυτός «έχτιζε» δικέφαλο!
Το πάρτι δεν τελειώνει εδώ
Το ΠΑΣΟΚ την επίμαχη οκταετία φέρεται να πλήρωνε ενοίκιο στο βιοκλιματικό κτήριο της Ιπποκράτους 67.000 ευρώ το μήνα και 5.000 ευρώ το μήνα για τα γραφεία στη Χαριλάου Τρικούπη που δεν ξενοικιάστηκαν ποτέ!
Το υπερσύγχρονο τηλεφωνικό κέντρο στοίχιζε 350.000 ευρώ το χρόνο, ενώ η προμήθεια εφημερίδων μόνο για το 2007 κόστισε 250.000 ευρώ.
Ένα από τα πιο εξοργιστικά
στοιχεία είναι το γεγονός ότι το γραφείο του Γιώργου φέρεται να κοσμούσε
χαλί μπουχάρα αξίας 7.000 ευρώ!
Αυτό που ανάβει όμως τις μεγαλύτερες
φωτιές στη σχέση Βενιζέλου-Παπανδρέου είναι πως για μεγάλες δαπάνες δεν
υπάρχουν παραστατικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παραστατικά του έτους
2004 και του πρώτου τριμήνου του 2005 έχουν κάνει φτερά!
Για άλλους κάηκαν, ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι χάθηκαν !
Καλοπληρωμένοι όμως ήταν σύμφωνα
με τις ίδιες πηγές και οι συνεργάτες του κου Παπανδρέου, αφού ο μέσα
όρος αμοιβών διαμορφώνονταν στις 8.000 ευρώ!
Μπορεί έξω από την Ιπποκράτους να μην υπήρχε κενό ούτε για μηχανάκι, ωστόσο λεφτά υπήρχαν μπόλικα για παρκινγκ! Περίπου 8.000 το μήνα έδιναν οι «εύποροι» του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να είναι ασφαλή τα οχήματα τους και να μην κουράζονται, παρκάροντας τα μακριά από τα γραφεία τους!
Σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις, οι
«μαύρες τρύπες» αναμένεται να διογκωθούν αφού νέα στοιχεία θα έρθουν
στο φως της δημοσιότητας…

Μ. Βρετανία: Αποτυγχάνει το πολυπολιτισμικό πείραμα

Σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού
think tank Demos που έφερε στην δημοσιότητα η εφημερίδα Daily Mail οι
λευκοί Βρετανοί «υποχωρούν» από περιοχές όπου κυριαρχεί κάποια από τις
εθνικές μειονότητες (μη Βρετανοί) που κατοικούν αυτή την στιγμή στην
Μ.Βρετανία.
 
Σύμφωνα με την έρευνα οι λευκοί Βρετανοί παύουν να
κατοικούν σε περιοχές όπου εγκαθίστανται μαζικά ξένοι και
αντικαθίστανται από μετανάστες και άλλες μειονότητες δημιουργώντας έτσι
ενα αυτοτροφοδοτούμενο σπιράλ μείωσης του πληθυσμού τους σε αυτές τις
περιοχές καθιστώντας τους ίδιους μειονότητα.

Ως αποτέλεσμα, σχεδόν οι μισές εθνικές
μειονότητες (δηλ. περίπου 4 εκατομμύρια άνθρωποι) ζουν σε κοινότητες
όπου οι λευκοί Βρετανοί αποτελούν κάτω από το 50% του συνολικού τοπικού
πληθυσμού. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με τον Trevor Philips (μαύρος
Βρετανός, πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας και Ανθρωπίνων
Δικαιωμάτων), θα έπρεπε να αρχίσει να ανησυχεί τους Βρετανούς σχετικά με
την επιτυχία ή οχι της ενσωμάτωσης των ξένων. Το 2005 ο ίδιος είχε
προειδοποιήσει ότι η Βρετανία χάνει το στοίχημα της ενσωμάτωσης και ότι
στο τέλος θα κυριαρχήσουν τα γκέτος από συγκεκριμένες φυλές ή θρησκείες.

Το 2011 πάλι έρευνα του Demos είχε
δείξει ότι 4,1 εκατομμύρια μή λευκοί, 45% των μή λευκών, ζούσαν σε
περιοχές όπου οι λευκοί Βρετανοί αποτελούσαν κάτω από το μισό του
συνολικού πληθυσμού. Το αξιοσημείωτο είναι ότι την τάση των λευκών
Βρετανών να απομακρύνονται από περιοχές που «καταλαμβάνονται» από μή
λευκούς ακολουθούν και οι λευκοί (μή Βρετανοί) μετανάστες. Τέτοιες
περιοχές είναι το Yardley στο Birmingham και πολλά διαμερίσματα στο
Ανατολικό και Νότιο Λονδίνο.
Σήμερα υπάρχουν στο Λονδίνο μόνο 800, σε
σύνολο 8.850 δημοτικών διαμερισμάτων, όπου οι λευκοί αποτελούν 98% του
πληθυσμού. Το 2001 ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 5.000.
Ο Διευθυντής του Demos είπε ότι
το συμπέρασμα της έρευνας είναι ότι υπάρχει σχεδόν μηδενική
αλληλεπίδραση μεταξύ των πολιτισμών και ότι οι μειονότητες δεν
συμμετέχουν του τοπικού κυρίαρχου λευκού πολιτισμικού προτύπου και ότι
όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος της μειονότητας τόσο λιγότερη είναι η
αλληλεπίδρασή της με τον κυρίαρχο τοπικό λευκό πολιτισμό. 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. “ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ” Ε;

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ;

ΤΑ 219 ΔΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 40 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ!

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ “ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ”;

“Πως θα πληρώναμε μισθούς και συντάξεις εάν δεν φωνάζαμε το ΔΝΤ και την Τρόικα…”

Δείτε τώρα την στυγνή αλήθεια με αριθμούς. Την μεγαλύτερη κλοπή που έχει συντελεσθεί εις βάρος έθνους.

Στο
ερώτημα «πόσα από τα δάνεια που μας δίνει η τρόικα πηγαίνουν για
μισθούς και συντάξεις» η απάντηση είναι αυτή που όλοι φανταζόμαστε.
Απλώς, αποδεικνύεται και με αριθμούς.

Στα 219 δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό που έχουμε δανειστεί
από το EFSF και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο από τον Μάιο του 2010 μέχρι
σήμερα. Από αυτά, όπως αναφέρει η εφημερίδα «το Κεφάλαιο»:

 1. Τα 48,2 δισεκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών
 2. Τα 11,3 δισεκατομμύρια ευρώ δόθηκαν για την επαναγορά χρέους (είναι η 2η διαδικασία «κουρέματος» στην οποία προχωρήσαμε
 3. Τα
  29,7 δισεκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν για την ανταλλαγή ομολόγων στο
  πλαίσιο του PSI (δηλαδή το πρώτο «κούρεμα» που έγινε στα ομόλογα του
  ελληνικού δημοσίου και το οποίο είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθούν
  τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία, η κυπριακή οικονομία αλλά και ιδιώτες
  αποταμιευτές).

Στο διάστημα 2010-2013 διαθέσαμε 122,2
δισεκατομμύρια ευρώ για να αποπληρώσουμε προηγούμενα δάνεια. Εξ’ αυτών,
τα 74 δισεκατομμύρια ευρώ ήταν χρεολύσια και τα 48 δισεκατομμύρια
ευρώ…τόκοι

Αν κάνουμε την πρόσθεση, προκύπτει ότι το υπόλοιπο από τα 219
δισεκατομμύρια ευρώ που απομένει για τις ανάγκες του προϋπολογισμού
(πληρωμή συντάξεων, μισθών, λειτουργία νοσοκομείων κλπ) είναι μόλις …7,6
δισεκατομμύρια ευρώ.

Όχι, δεν καλύφτηκαν μόνο με αυτά τα χρήματα τα
ελλείμματα. Μην ξεχνάμε και τα αλλεπάλληλα πακέτα μέτρων το σύνολο των
οποίων ξεπερνάει τα 40 δισεκατομμύρια ευρώ.

Δηλαδή, όχι μόνον γυρίσαμε τα ομολογιακά δάνεια σε ενυπόθηκα, αλλά
ξεριζώσαμε και 40 δις Ευρώ επιπλέον από την κοινωνία για να τα στείλουμε
στους τοκογλύφους!
Η ανάπτυξη προφανώς θα έλθει με τα κουρέλια που
έχουν απομείνει στην Ελλάδα…
Κατοχικά νέα, Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 (Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ. “ΠΩΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ” Ε;)